ספגטי ברוטב שמן זית, עגבניות ובולגרית – קל להכנה | השף הלבן

ספגטי ברוטב שמן זית, עגבניות ובולגרית

מנה עיקרית בקלי קלות: ספגטי עם רוטב עדין של שמן זית, עגבניות שרי וגבינה בולגרית מפוררת

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטי ברוטב שמן זית, עגבניות ובולגרית

המרכיבים ל 2-3:

  • עלים מ-2 ענפי טימין
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 150 גרם גבינה בולגרית מעודנת פיראוס, מפוררת דק
  • 1 חבילה ספגטי, מבושל לפי הוראות היצרן
  • 3-4 כפות שמן זית
  • 2-3 שיני שום קצוצות דק
  • 1/2 חבילה עגבניות שרי, חצויות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את השום עד שהוא מתחיל להזהיב.

  • 02.

    מוסיפים עגבניות חצויות ומטגנים על להבה גבוהה במשך כמה דקות, עד שהן מתחילות להגיר נוזלים.

  • 03.

    מוסיפים טימין, מלח ופלפל ומערבבים היטב.

  • 04.

    מוסיפים פנימה את הפסטה המבושלת ומערבבים עד שהספגטי מצופה בצורה אחידה ברוטב.

  • 05.

    מוסיפים גבינה בולגרית מפוררת ומערבבים כך שהגבינה מתפזרת בצורה שווה במנה.

  • 06.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.