ספגטי ברוטב שמן זית, עגבניות ובולגרית
מנה עיקרית בקלי קלות: ספגטי עם רוטב עדין של שמן זית, עגבניות שרי וגבינה בולגרית מפוררת
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2-3:
- עלים מ-2 ענפי טימין
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 150 גרם גבינה בולגרית מעודנת פיראוס, מפוררת דק
- 1 חבילה ספגטי, מבושל לפי הוראות היצרן
- 3-4 כפות שמן זית
- 2-3 שיני שום קצוצות דק
- 1/2 חבילה עגבניות שרי, חצויות
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את השום עד שהוא מתחיל להזהיב.
-
02.
מוסיפים עגבניות חצויות ומטגנים על להבה גבוהה במשך כמה דקות, עד שהן מתחילות להגיר נוזלים.
-
03.
מוסיפים טימין, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
-
04.
מוסיפים פנימה את הפסטה המבושלת ומערבבים עד שהספגטי מצופה בצורה אחידה ברוטב.
-
05.
מוסיפים גבינה בולגרית מפוררת ומערבבים כך שהגבינה מתפזרת בצורה שווה במנה.
-
06.
מגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים