ספגטי בולונז עם גזר - ארוחת צהריים איטלקית | השף הלבן

ספגטי בולונז עם גזר 

מתכון פשוט המבוסס על מנת ספגטי קלאסית השאובה מן המטבח האיטלקי, פסטה ברוטב עגבניות, גזר ובשר טחון

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
ספגטי בולונז עם גזר 

המרכיבים ל 2 מנות:

  • חצי חבילת ספגטי דק
  • חצי ק"ג בשר טחון
  • קוביות מעגבנייה גדולה
  • קוביות מגזר
  • 3 גביעים קטנים של רסק עגבניות
  • 2 שיני שום כתוש
  • 2 בצלים קצוצים
  • מעט פטרוזיליה קצוצה
  • קורט פפריקה מתוקה
  • פלפל לפי הטעם
  • כף וחצי שמן קנולה לטיגון
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הספגטי על פי הוראות היצרן.

  • 02.

    שמים במחבת שמן לטיגון ואת הבצל ומטגנים עד הזהבה.

  • 03.

    מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומערבבים.

  • 04.

    מוסיפים גם את השום, פטרוזיליה, רסק עגבניות, קוביות הגזר והעגבניות, פפריקה, מלח ופלפל.

  • 05.

    מבשלים כ-15 דקות. מערבבים מדי פעם.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 06.

    שופכים את הרוטב על הספגטי ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(197)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.