ניוקי ברוטב חמאה מרווה ופרמזן – מנחמת וטעימה | השף הלבן

ניוקי ברוטב חמאה מרווה ופרמזן

ניוקי ברוטב חמאה וניחוח מרווה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ניוקי ברוטב חמאה מרווה ופרמזן

המרכיבים ל3 מנות:

לרוטב
  • 70 גרם חמאת תנובה
  • 8 עלי מרווה
  • מלח
  • 1 שקית פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 300 גרם ניוקי תפוח אדמה
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הניוקי לפי הוראות היצרן.

  • 02.

    ממיסים במחבת חמאה מוסיפים עלי מרווה ומטגנים 4 דקות מוסיפים את הניוקי המבושלים.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 03.

    מתבלים במלח ובפלפל שחור גרוס ומקפיצים קלות.

  • 04.

    מעבירים לצלחות אישיות, זורים פתיתי פרמזן ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(248)