ניוקי ברוטב חמאה מרווה ופרמזן
ניוקי ברוטב חמאה וניחוח מרווה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל3 מנות:
לרוטב
- 70 גרם חמאת תנובה
- 8 עלי מרווה
- מלח
- 1 שקית פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- 300 גרם ניוקי תפוח אדמה
- פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את הניוקי לפי הוראות היצרן.
-
02.
ממיסים במחבת חמאה מוסיפים עלי מרווה ומטגנים 4 דקות מוסיפים את הניוקי המבושלים.
טיימר מופעל
-
03.
מתבלים במלח ובפלפל שחור גרוס ומקפיצים קלות.
-
04.
מעבירים לצלחות אישיות, זורים פתיתי פרמזן ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים