פלפלים במילוי גבינה
פלפלים אפויים במלית גבינת כנען וגבינה לאפייה, מנת ראשונה נהדרת המשלבת בין חריפות הפלפלים לגבינה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 8 מנות:
- 10 פלפלים אדומים ו/או צהובים קטנים במיוחד
- 2/3 גביע (500 גרם) גבינה לאפיה 5% מסדרת השף הלבן
- 1/2 חבילה (250 גרם) גבינת כנען 5% מסדרת השף הלבן
- 2 חלמונים
- צרור טימין טרי או כף טימין יבש
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). משמנים תבנית תנור בשמן (מומלץ שמן זית).
-
02.
מערבבים גבינה לאפייה, גבינת כנען מפוררת, חלמונים וטימין. מתבלים במלח ופלפל.
-
03.
חוצים את הפלפלים לאורכם ומנקים את הפנים מהגרעינים הקטנים.
-
04.
ממלאים את שני החצאים במלית. מסדרים בתבנית ואופים בתנור 10-12 דקות או עד שמזהיבים לגמרי. מגישים חם.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים