מתכון בלינצ'ס ממולא גבינה | השף הלבן

בלינצ'ס ממולא גבינה

בלינצ'ס ביתי טעים ומהיר עם 2 אפשרויות למלית: גבינה לימונית או גבינה וצימוקים

מאת: הדר פורמן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בלינצ'ס ממולא גבינה

המרכיבים ל12-14 מנות:

  • ½1 כוס קמח
  • ¼2 כוסות מים וחלב
  • 3 ביצים
  • 3 כפות שמן
  • ¾ כפית מלח
  • ½ כפית שמן לטיגון
למלית גבינה לימונית:
  • 1 גביע גבינה לבנה 9%/נפוליאון ללא טעם
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • גרידת לימון
למלית גבינה וצימוקים:
  • 1 חב' גבינת כנען השף הלבן
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל
  • צימוקים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל החומרים במקצפה ידנית עד שמתקבלת עיסה דלילה וחלקה.

  • 02.

    מחממים מחבת עם ½ כפית שמן. יוצקים 2-3 כפות מהעיסה למחבת החם ומנענעים את המחבת כדי שהעיסה תכסה את כל שטחו.

  • 03.

     מטגנים עד לקבלת צבע זהוב ומוציאים את החביתיות לצלחת שטוחה שעליה נייר פרגמנט או מגבת נייר נקייה. הערה: יש צורך בשמן רק עבור החביתית הראשונה. לטיגון יתר החביתיות לא צריך לשמן את המחבת. מטגנים על להבה גדולה כדי שהמחבת תהיה חמה בעת הטיגון.

  • 04.

    למלית: מערבבים את כל החומרים. ממלאים את הבלינצ'ס.

  • 05.

    אופים עד השחמה ועד שהחביתיות נהיות מעט קשות.  

הכנת? כאן מדרגים
(73)