מתכון פריטטה בצל עשבי תבלין וסלמון מעושן | השף הלבן

פריטטה בצל עשבי תבלין וסלמון מעושן

פריטטה בצל עשבי תבלין וסלמון מעושן

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פריטטה בצל עשבי תבלין וסלמון מעושן

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 גביע שמנת חמוצה "בטעם של פעם"
  • 20 גרם פתיתי עמק למאפים מסדרת השף הלבן
  • 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 1 כף חמאה מלוחה תנובה
  • 1 כף שמן לבישול
  • 1 בצל פרוס לפרוסות דקות
  • 8 ביצים תנובה
  • 1/3 כוס שמיר קצוץ
  • 1/3 כוס עירית קצוצה
  • מלח
  • 8 פרוסות דקות של סלמון מעושן
  • מכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
  • 1 גביע שמנת חמוצה "בטעם של פעם"
  • 20 גרם פתיתי עמק למאפים מסדרת השף הלבן
  • 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 1 כף חמאה מלוחה תנובה
  • 1 כף שמן לבישול
  • 1 בצל פרוס לפרוסות דקות
  • 8 ביצים תנובה
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים במחבת בקוטר 22 ס"מ (שאפשר גם להכניס לתנור) חמאה ושמן ומטגנים את הבצל על אש קטנה עד שהופך לשקוף.

  • 02.

    בקערה טורפים את הביצים עם השמנת לבישול. מוסיפים את עשבי התבלין ומטבלים במלח ופלפל.

  • 03.

    יוצקים את תערובת הביצים מעל הבצל המטוגן. מבשלים על אש בינונית במשך 6-5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מחממים את התנור למצב גריל ומעבירים את המחבת לתנור למשך 2 דקות עד שהחלק העליון ומבעבע. מוציאים מהתנור ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 05.

    פורסים למשלושים ומעבירים לצלחות. כל משולש מורחים בכפית שמנת חמוצה ומניחים מעל פרוסות סלמון מעושן. מעטרים בשמנת חמוצה וגבעול שמיר טרי.

הכנת? כאן מדרגים
(82)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.