נאצ'וס בגבינה מתובלת
נאצ'וס גבינות – מתובלים היטב שמכינים ברגע וקולים מתחת לגריל במשך 3-2 דקות.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: יהודה סלומון
עיצוב: יהודה סלומון
המרכיבים ל8 מנות:
- 200 גרם נאצ'וס (בטעם טבעי או טבעי מלוח)
- 1 שקיק (200 גרם) פתיתי גבינת מוצרלה מסדרת קולקשן
- 150 גרם גבינת גלעד־קצ'קבל "תנובה" מגוררת גס
- 2-1 כפיות תערובת תיבול צ'ימיצ'ורי
- פתיתי צ'ילי או שאטה לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
מחממים את הגריל של התנור. מכינים תבנית אפייה שטוחה 23x36 ס"מ (או תבנית שטוחה אחרת ששטחה דומה).
-
03.
מסדרים את הנאצ'וס בתבנית בצפיפות כשהם חופפים מעט זה את זה - משתדלים שהנאצ'וס יכסו את כל שטח התבנית בלי "חורים".
-
04.
זורים על הנאצ'וס את פתיתי המוצרלה ואת הקצ'קבל המגוררת. בוזקים תערובת צ'ימיצ'ורי ביד נדיבה ומתבלים בפתיתי צ'ילי בהתאם לדרגת החריפות הרצויה.
-
05.
מניחים את התבנית על רשת במרחק 20 ס"מ מתחת לגריל וקולים במשך 3-2 דקות, רק עד שהגבינה נמסה - משגיחים מקרוב כדי להבטיח שהגבינה לא תשחים או תיחרך. מוציאים ומגישים מיד עם הרבה מפיות נייר לניגוב הידיים. קורעים חתיכות ממשטח הנאצ'וס ואוכלים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים