מתכון לביבות תפוחי אדמה מטוגנות | השף הלבן

לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה

מאת: עורך השף הלבן
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תפוחי אדמה

המרכיבים ל25-30 מנות:

  • 3 כפות קמח
  • בצל בינוני
  • 2 ביצים
  • 6 תפוחי אדמה בינוניים- רצוי אדומים
  • תבלינים- מרק עוף, פלפל שחור, מלח ועוד..

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגרדים את התפוחי אדמה ולאחר מכן סוחטים טוב טוב את הנוזלים.

  • 02.

    תוך כדי קוצצים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף נוטה לשחום.

  • 03.

    לוקחים קערה ומוסיפים את כל המרכיבים ביחד ומערבבים טוב טוב.

  • 04.

    לוקחים מחבת או סיר ומחממים שמן שיהיה חם ושיכסה עד למחצית מהלביבה לפחות, לפני שמטגנים לסחוט שוב את הנוזלים.

  • 05.

    שהלביבות יהיו שחומות ולא חומות!!

הכנת? כאן מדרגים
(28)