לביבות תפו"א
לביבות תפ"א מטוגנות, מתכון פשוט ומהיר להכנה לאחד המאכלים המסורתיים של חג החנוכה
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 לביבות:
- 4-5 תפו"א
- 1 בצל
- פטרוזיליה
- כורכום
- 2 ביצים
- קמח או פירורי לחם
- מלח
- פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
מגרדים בפומפיה תפו"א והבצל, חותכים את הפטרוזליה ומוסיפים לתערובת. מוסיפים תבלינים, קמח או פירורי לחם.
-
02.
שוברים את הביצים לתוך התערובת ומערבבים.
-
03.
מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים ומניחים על צלחת עם נייר סופג להורדת עודפי שמן.
הכנת? כאן מדרגים