לביבות גבינה טעימות ממולאות בתירס ובתפוחי אדמה | השף הלבן

לביבות גבינה עם תירס ותפוחי אדמה

לחנוכה או לכל תקופה אחרת בשנה, לביבות הגבינה הללו ישדרגו לכם ולילדים את ארוחת הערב! מתכון מעולה, טעים ופשוט ללביבות גבינה עם תירס ותפוחי אדמה ששווה להכיר

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל 20 יחידות:

ללביבות:
  • 2 תפוח אדמה בינוניים מבושלים וקלופים
  • ½ גביע (125 גרם) גבינה לבנה 5% "תנובה"
  • כפית וחצי מלח
  • ביצה בגודל L
  • ½ כוס (70 גרם) קמח לבן
  • פלפל שחור
  • כוס גרגרי תירס מסוננים
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
לטיגון:
  • שמן קנולה

הוראות הכנה:

  • 01.

     בקערה בינונית מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים את הגבינה, הביצה, המלח, קמח ופלפל שחור. מערבבים היטב. מוסיפים את התירס והבצל הירוק הקצוץ ומערבבים עד להטמעתם בבלילה. 

  • 02.

     מחממים מחבת עם שמן (בערך בגובה ½ 1 ס"מ), יוצרים צורה של לביבות ומטגנים להזהבה משני הצדדים. 

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.