לביבות אשל ושיבולת שועל - השף הלבן

לביבות אשל ושיבולת שועל

70 קלוריות ; 2 גרם חלבון ; 6 גרם פחמימות ; 4 גרם שומן ; 30 מ"ג נתרן

מאת: ירדנה קסלמן
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות אשל ושיבולת שועל

המרכיבים ל 12:

מצרכים:
  • 1 גביע אשל תנובה
  • 1 ביצה
  • 2 כפות גדושות קמח תופח
  • 2 כפות גדושות שיבולת שועל
  • 2 כפיות סוכר
  • מעט תמצית וניל
  • 6 חצאי אגוזי מלך טבעיים
  • 6 חצאי שקדים טבעיים
  • 4 כפיות שמן קנולה לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה: ביצה, אשל, קמח, סוכר, מעט תמצית וניל ושיבולת שועל.

  • 02.

    קוציים את השקדים ואגוזי המלך במערבל מזון לאבקה דקה ומוסיפים לתערובת.

  • 03.

    מחממים כפית שמן במחבת טפלון.

  • 04.

    באמצעות כף יוצקים למחבת שלוליות מהתערובת. כאשר נראות בועות על פני הלביבה הופכים באמצעות המרית.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.