פנקייק בצל ירוק קוריאני של רחלי קרוט | השף הלבן

פנקייק בצל ירוק קוריאני של רחלי קרוט

מי אמר שפנקייק חייב להיות מתוק? רחלי קרוט עם מתכון מיוחד לפנקייק קוריאני עשיר בבצל ירוק ארומטי וחרפרף וגבינת חמד מענגת.

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פנקייק בצל ירוק קוריאני של רחלי קרוט

המרכיבים ל3 יחידות:

מצרכים:
  • 1 ביצה L
  • 3/4 כוס מים קרים
  • 3/4 כוס קמח לבן
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון
  • 1 צרור בצל ירוק – חלק ירוק בלבד
  • 100 גרם גבינת חמד 5% או 16% פיראוס
  • שמן זית לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הבצל הירוק למקטעים באורך 3 ס”מ.

  • 02.

    בקערה בינונית שמים ביצה, מים, קמח, קורנפלור, אבקת שום, מלח ופלפל וטורפים היטב עם מטרפה עד שאין גושי קמח.

  • 03.

    מוסיפים את הבצל ומערבבים.

  • 04.

    קורעים בעדינות את הגבינה לצ’אנקים קטנים ומכניסים לבלילה. מערבבים.

  • 05.

    משמנים בכף שמן מחבת רחבה ומניחים 2-3 כפות מהבלילה עם הבצל. משטחים מעט.

  • 06.

    מטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה יפה.

  • 07.

    שימו לב להוסיף קצת שמן למחבת בכל פנקייק מחדש.

הכנת? כאן מדרגים
(6)