מתכון לביבות אפויות | השף הלבן

לביבות אפויות

לביבות אפויות מקישואים, תפוחי אדמה ופטריות

מאת: טל יצחקי
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות אפויות

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 2 תפוחי אדמה
  • קישוא
  • 1 גזר
  • 1 בצל
  • 1/2 קופסא פטריות משומרות
  • פטרוזיליה או כוסברה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח תופח
  • כמון
  • פלפל
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגרדים על פומפיה דקה את כל הירקות.

  • 02.

    קוצצים את הפטריות.

  • 03.

    מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים הכל בקערה אחת. 

  • 04.

    משמנים תבנית בתרסיס שמן ויוצקים לביבות בעזרת כף, ניתן להיעזר בפורמה עגולה ליצירת צורה אחידה. אופים ב-180 מעלות למספר דקות, לאחר שהלביבות מתייצבות הופכים ומרססים עוד מעט שמן.

הכנת? כאן מדרגים
(320)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.