מתכון ברוקולי מוקפץ עם נודלס ואגוזי קשיו | השף הלבן

ברוקולי מוקפץ עם נודלס ואגוזי קשיו

תוספת עשירה או מנה עיקרית? אתם תחליטו

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ברוקולי מוקפץ עם נודלס ואגוזי קשיו

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 800 גרם תפרחות ברוקולי
  • 150 גרם אטריות "נודלס" שטוחות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
  • 1/2 כוס אגוזי קשיו קצוצים גס (או בוטנים קלויים, או שקדים קלויים)
חומרי הרוטב:
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 1/2 כף שמן שומשום
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
  • מלח
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • 2 כפות שמן תירס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים 3 ליטרים של מים, ממליחים אותם ומבשלים בהם את תפרחות הברוקולי במשך 5 דקות. מוציאים בכף מחוררת. אפשר לחלופין להפשיר את הברוקולי 5 דקות במיקרוגל בעוצמה גבוהה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    שמים במים הרותחים שבסיר את אטריות ה''נודלס'' ומבשלים על פי הוראות היצרן. מסננים ובוזקים מעט מלח.

  • 03.

    שמים את כל חומרי הרוטב בצנצנת בעלת מכסה ומנערים.

  • 04.

    מחממים את השמן בווק ומוסיפים את כל החומרים מקפיצים כ-7 דקות. לגיוון: אוהבי החריפות יכולים להוסיף לווק גם פלפל אדום או פלפלוני צ'ילי טחונים.

    טיימר מופעל
    00:07:00
הכנת? כאן מדרגים
(140)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.