פאד תאי טופו | השף הלבן

פאד תאי טופו

ארוחה טעימה, מלאה בחלבון וקלה להכנה עם טופו של תנובה ALRERNATIVE

מאת: רון יוחננוב
פרווה סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאד תאי טופו של רון יוחננוב - השף הלבן
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל4-5 מנות:

מצרכים:
  • 1 חבילת אטריות אורז בעובי 3 מ”מ מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1 כף שמן שומשום
  • חבילת טופו טבעי של תנובה ALTERNATIVE חתוכה לקוביות (300 גרם)
  • כפית קורנפלור
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 ס"מ שורש ג’ינג’ר מגורד
  • 1 קורט פלפל צ’ילי אדום קצוץ דק
  • 4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • 2 גזרים בינוניים חתוכים לגפרורים
  • 1/4 כרוב לבן גדול חתוך לרצועות דקות
להקפצה
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 2-3 כפות רוטב צ'ילי חריף (לפי הטעם)
  • 2-3 כפות רוטב טריאקי
להגשה
  • 1 חופן נבטים
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • 1 חופן בוטנים קלויים

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הטופו לקוביות ומערבבים יחד עם הקורנפלור.

  • 02.

    הכנת האטריות - אפשר להשרות את האטריות כשעה במים קרים או לבשל אותן בסיר עם מים ומלח כמו שמבשלים פסטה, כ-5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    לאחר שהאטריות מוכנות, מחממים היטב ווק, מוספים את השמן ומחממים היטב.

  • 04.

    מוסיפים את קוביות הטופו ומקפיצים עד הזהבה. משאירים את קוביות הטופו במחבת ומתחילים בהקפצת הירקות, מתחילים עם הגינג’ר, השום והצ’ילי.

  • 05.

    מוסיפים את הכרוב והגזר, שופכים מעל את האטריות המבושלות. מוסיפים את הרטבים ומקפיצים היטב.

  • 06.

    רגע לפני הגשה מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק.

  • 07.

    מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל כוסברה קצוצה, פלח לימון ובוטנים.

  • 08.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(2)