נתחונים צמחוניים בטעם בקר - השף הלבן

נתחונים צמחוניים בטעם בקר

מאת: נעה קנריק
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נתחונים צמחוניים בטעם בקר

המרכיבים ל 2:

מרכיבים:
  • 1 חבילת נתחים בטעם בקר
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כוסות ברוקולי מופרד לתפרחות
  • 1 בצל לבן פרוס דק
  • 5 מיני פלפלים צבעוניים חתוכים לפרוסות
  • 1 פלפל חריף אדום פרוס
  • 1/4 כוס סויה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת: מקפיצים עם שמן זית

  • 02.

    תפרחות ברוקולי

  • 03.

    פרוסות בצל סגול

  • 04.

    אספרגוס

  • 05.

    מיני פלפלים צהובים/ כתומים

  • 06.

    פרוסות פלפל אדום חריף

  • 07.

    ונתחים בטעם בקר

  • 08.

    מתבלים במעט רוטב סויה

  • 09.

    מלח ופלפל

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.