מתכון תבשיל סלמון וברוקולי בחלב קוקוס | השף הלבן

תבשיל סלמון וברוקולי בחלב קוקוס

תבשיל מיוחד של נתחי פילה סלמון וברוקולי בחלב קוקוס. אידיאלי להגשה לצד אורז לבן או על מצע של פירה תפוחי אדמה

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל סלמון וברוקולי בחלב קוקוס

המרכיבים ל 6:

  • 600 גרם פילה סלמון קפוא של דגי תנובה
  • 1 שקית תפרחות ברוקולי מוקפאות סנפרוסט (800 גרם)
  • 1 פחית חלב קוקוס
  • 1/4 כוס צ'ילי מתוק
  • 1 ראש שום, מפורק עם הקליפה
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס עדין

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים מים בסיר, מבשלים את הברוקולי כ-5 דקות ומניחים בצד.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 02.

    מרתיחים במחבת רחבה את חלב הקוקוס, רוטב הצ'ילי, שיני השום ומחצית מהכוסברה הקצוצה.

  • 03.

    מוסיפים את נתחי הסלמון (חתוכים לנתחים של 5x5 ס"מ) ומבשלים 10 דקות. מוסיפים את הברוקולי והתבלינים, מבשלים כ-5 דקות נוספות ומוסיפים את יתרת הכוסברה.

    טיימר מופעל

    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(411)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.