מתכון תבשיל סלמון וברוקולי בחלב קוקוס | השף הלבן

תבשיל סלמון וברוקולי בחלב קוקוס

תבשיל מיוחד של נתחי פילה סלמון וברוקולי בחלב קוקוס. אידיאלי להגשה לצד אורז לבן או על מצע של פירה תפוחי אדמה

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל סלמון וברוקולי בחלב קוקוס

המרכיבים ל6:

  • 600 גרם פילה סלמון קפוא של דגי תנובה
  • 1 שקית תפרחות ברוקולי מוקפאות סנפרוסט (800 גרם)
  • 1 פחית חלב קוקוס
  • 1/4 כוס צ'ילי מתוק
  • 1 ראש שום, מפורק עם הקליפה
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס עדין

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים מים בסיר, מבשלים את הברוקולי כ-5 דקות ומניחים בצד.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מרתיחים במחבת רחבה את חלב הקוקוס, רוטב הצ'ילי, שיני השום ומחצית מהכוסברה הקצוצה.

  • 03.

    מוסיפים את נתחי הסלמון (חתוכים לנתחים של 5x5 ס"מ) ומבשלים 10 דקות. מוסיפים את הברוקולי והתבלינים, מבשלים כ-5 דקות נוספות ומוסיפים את יתרת הכוסברה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(410)