המרכיבים ל 3-4 מנות:
- 1/2 בצל סגול קטן קצוץ דק
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 פלפל אדום קצוץ דק
- 1 שקית מנגו מוקפא "סנפרוסט", מופשר לילה במקרר וחתוך לקוביות קטנות
- מיץ מ-1 לימון
- 3 כפות שמן זית
- מדליון כוסברה סנפרוסט מופשר
הוראות הכנה:
-
01.
קלוריות: 215 למנה | נקודות שומרי משקל: 5 למנה
-
02.
לערבב את הבצל, מנגו, פלפל אדום והפטרוזיליה.
-
03.
בקערה קטנה לערבב את השמן זית והלימון.כמחצית מהרוטב לערבב עם המדליון כוסברה, ואת החצי השני לערבב עם תערובת המנגו.
-
04.
הגשה- להניח על צלחת הגשה את הרוטב עם הכוסברה ומעליו להניח את הסלט המתובל.
הכנת? כאן מדרגים