סלט תרד בבלסמי דבש ופלחי תפוז

סלט תרד בבלסמי דבש ופלחי תפוז

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט תרד בבלסמי דבש ופלחי תפוז

המרכיבים ל 5:

  • צרור גדול עלי תרד שטופים ומופרדים מהגבעול
  • קוביות פילה תפוז (מקלפים היטב את התפוז בעזרת סכין משוננת –מוציאים את הפלחים לפי הפסים לעומק בשר התפוז בצורת "משולש" )
לרוטב:
  • 5 כפות שמן זית
  • 3 כפות חומץ בלסמי
  • מיץ מתפוז 1 בינוני
  • כף דבש (ניתן להחליף בסילאן אם אין דבש)
  • כפית מחוקה של ג'ינג'ר טרי כתוש
  • כפית שום כתוש
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
להגשה:
  • אגס קלוף חתוך לרצועות דקות
  • 35 גרם אגוזי מלך קליפורניה
  • פרוסות תפוז מסוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    יוצקים את כל חומרי הרוטב כולל התבלינים לקערה ומערבבים נמרצות באמצעות מטרפה, עד לקבלת גוון חום כהה וסמיך.

  • 02.

    הרכבת המנה והגשה: מניחים בצלוחית מעט עלי תרד, מעליהם מס קוביות פלחי התפוז ושוב שיכבה של עלי תרד.

  • 03.

    יוצקים בעזרת כף מהרוטב.

  • 04.

    אפשר לעטר בשלוש רצועות של אגס טרי, ארבעה אגוזים ופרוסת תפוז מסוכר.קלוריות: 602 למנה | נקודות שומרי משקל: 4

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.