סלט סלק, אגוזים וכוסברה

סלט סלק עם כוסברה ובצל בתיבול עשיר של מיץ לימון, חרדל ופלפל.

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט סלק, אגוזים וכוסברה

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1/4 שקית (200 גרם) סלק אדום, שלם וקלוף, מוקפא "סנפרוסט"
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • חרדל חלק
  • 1/2 כפית סוכר לבן
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 2-3 כפות שמן זית
  • כוסברה טריה
  • 1/2 בצל בינוני פרוס דק
  • 1 כף אגוזי מלך קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    מבשלים בסיר את הסלק עד לריכוך מלא.

  • 03.

    חותכים את הסלק למקלות בינוניים.

  • 04.

    יוצקים מעל 2 כפות מיץ לימון טרי, מעט חרדל חלק, חצי כפית סוכר לבן, קורט פלפל לבן ומלח, 2-3 כפות שמן זית , חופן קטן של כוסברה קצוצה גס, והבצל.

  • 05.

    מערבבים היטב ומקררים לשעתיים כדי שיספגו הטעמים.

  • 06.

    לפני ההגשה מפזרים מעל הסלט אגוזים קצוצים.

  • 07.

    מגישים קר.

הכנת? כאן מדרגים
(394)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.