מתכון סלט כרוב, ירקות וצנוברים | השף הלבן

סלט כרוב, ירקות וצנוברים

סלט מיוחד וטעים שלא תרצו להפסיק לאכול

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט כרוב, ירקות וצנוברים

המרכיבים ל מנות 3:

  • 3 כפות צנוברים
  • 1/3 כרוב לבן
  • 1/3 כרוב אדום
  • 1 צנונית בינונית
  • 1 גזר קלוף
  • 1 פלפל אדום בינוני
  • 1 פלפל צהוב בינוני
  • 1 פלפל ירוק בינוני
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כוס כוסברה קצוצה
  • 1/2 פלפל ירוק חריף
  • 1/2 שומר לא גדול
  • מלח
  • 1/2 כפית שום כתוש
  • פלפל שחור
  • 1 לימון טרי
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולים את הצנוברים במחבת טפלון לדקה תוך ערבוב בלתי פוסק, עד לתחילת השחמה. מוציאים מיד אל צלחת רחבה להתקררות.

  • 02.

    חותכים את הכרוב האדום והכרוב הלבן לקוביות גדולות.

  • 03.

    פורסים את הצנונית והגזר לפרוסות דקות.

  • 04.

    חותכים את הפלפלים לקוביות בינוניות.

  • 05.

    קוצצים את הפלפל החריף דק.

  • 06.

    חותכים את השומר לרצועות דקות.

  • 07.

    מעבירים את כל הירקות לקערה גדולה, מתבלים במיץ מלימון טרי, פטרוזיליה, כוסברה, 2 קורט מלח, שום, פלפל שחור טחון ו-2 כפות שמן זית ומערבבים היטב.

  • 08.

    משאירים במקרר לחצי שעה עבור ספיחת טעמים עדינה, מערבבים שוב ומגישים בעיטור של הצנוברים הקלויים.

הכנת? כאן מדרגים
(207)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.