סלט כרוב, ירקות וצנוברים
סלט מיוחד וטעים שלא תרצו להפסיק לאכול
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל מנות 3:
- 3 כפות צנוברים
- 1/3 כרוב לבן
- 1/3 כרוב אדום
- 1 צנונית בינונית
- 1 גזר קלוף
- 1 פלפל אדום בינוני
- 1 פלפל צהוב בינוני
- 1 פלפל ירוק בינוני
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/4 כוס כוסברה קצוצה
- 1/2 פלפל ירוק חריף
- 1/2 שומר לא גדול
- מלח
- 1/2 כפית שום כתוש
- פלפל שחור
- 1 לימון טרי
- 2 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
קולים את הצנוברים במחבת טפלון לדקה תוך ערבוב בלתי פוסק, עד לתחילת השחמה. מוציאים מיד אל צלחת רחבה להתקררות.
-
02.
חותכים את הכרוב האדום והכרוב הלבן לקוביות גדולות.
-
03.
פורסים את הצנונית והגזר לפרוסות דקות.
-
04.
חותכים את הפלפלים לקוביות בינוניות.
-
05.
קוצצים את הפלפל החריף דק.
-
06.
חותכים את השומר לרצועות דקות.
-
07.
מעבירים את כל הירקות לקערה גדולה, מתבלים במיץ מלימון טרי, פטרוזיליה, כוסברה, 2 קורט מלח, שום, פלפל שחור טחון ו-2 כפות שמן זית ומערבבים היטב.
-
08.
משאירים במקרר לחצי שעה עבור ספיחת טעמים עדינה, מערבבים שוב ומגישים בעיטור של הצנוברים הקלויים.
הכנת? כאן מדרגים