ממרח אפונה, פרומעז ונענע | השף הלבן

ממרח אפונה, פרומעז ונענע

ירקרק, רענן ומלא טעם. ממרח נפלא ללחם ולקרקרים

מאת: חוברת שבועות תנובה 2017
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ממרח אפונה, פרומעז ונענע

המרכיבים ל8 מנות:

  • ½ כוסות אפונת גינה סנפרוסט, מופשרת
  • 2/3 גליל גבינת עזים פרומעז תנובה
  • 1 שן שום חצויה
  • 2 כפות עלי נענע קצוצים
  • מלח, פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    חולטים את האפונה במי מלח רותחים במשך 5-4 דקות. מסננים, מעבירים מיד למי קרח (לעצירת הבישול)ומסננים שוב.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 02.

    מרסקים את האפונים בבלנדר עם שאר חומרי הממרח.

הכנת? כאן מדרגים
(0)