המרכיבים ל4 מנות:
- 5 כפות טחינה גולמית
- שום כתוש
- פטרוזיליה
- מלח
- פלפל לבן
- מיץ לימון
- 1/4 כוס מים
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את הטחינה עם המים ומוסיפים לימון בשביל שנקבל את הטחינה קצת נוזלית
-
02.
מוספים את השום ואת הפטרוזילה הקצוצה
-
03.
מוסיפים מלח ופלפל ומתקנים תיבול לפי הטעם
הידעת?
קשה עד בלתי אפשרי לדמיין את המטבח הישראלי ללא קיומה של הטחינה בתוכו. מגוון עצום של סלטים, מנות בשר ומאפים פשוט לא יטעמו אותו הדבר. אם בא לכם ללמוד דרך קלה ונהדרת להכנת טחינה ישראלית אסלית, קבלו מתכון נהדר. רצוי להיזהר עם מתכון זה, מכיוון שאחרי שמכינים אותו פעם אחת, כבר אי אפשר לרכוש טחינה קנויה יותר. אז הגיע הזמן לצאת מאזור הנוחות ולהתנסות בגרסה חדשה ומפתיעה לטחינה האהובה והמוכרת. כדאי להתנסות עם גרסאות נוספות של מתכון זה. אל תפחדו לשחק איתו.
הכנת? כאן מדרגים