מתכון כריך פסטו ולאבנה | השף הלבן

כריך פסטו ולאבנה

כריך ירוק לבן עם פסטו, לאבנה וירקות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך פסטו ולאבנה

המרכיבים ל מנה 1:

  • לאבנה טרייה
  • 2 פרוסות לחם שחור או לחמנייה
  • עגבניה
  • עלי רוקט
  • שמן זית
  • פלפל
  • פרוסות גבינת חמד לייט
לפסטו:
  • 1/3 כוס צנוברים
  • 1/3 כוס שמן זית
  • צרור בזיליקום
  • מלח
  • פלפל
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים את מרכיבי הפסטו במעבד מזון.

  • 02.

    מורחים בעדינות משני צידי הלחם/הלחמנייה.

  • 03.

    מניחים בנדיבות עלי רוקט, פרוסות גבינת חמד לייט 5% ופרוסות עגבנייה.

  • 04.

    בוזקים כמה טיפות שמן זית ומפזרים מעט פלפל שחור גרוס.

הכנת? כאן מדרגים
(65)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.