כריך פסטו ולאבנה
כריך ירוק לבן עם פסטו, לאבנה וירקות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים למנה 1:
- לאבנה טרייה
- 2 פרוסות לחם שחור או לחמנייה
- עגבניה
- עלי רוקט
- שמן זית
- פלפל
- פרוסות גבינת חמד לייט
לפסטו:
- 1/3 כוס צנוברים
- 1/3 כוס שמן זית
- צרור בזיליקום
- מלח
- פלפל
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
טוחנים את מרכיבי הפסטו במעבד מזון.
-
02.
מורחים בעדינות משני צידי הלחם/הלחמנייה.
-
03.
מניחים בנדיבות עלי רוקט, פרוסות גבינת חמד לייט 5% ופרוסות עגבנייה.
-
04.
בוזקים כמה טיפות שמן זית ומפזרים מעט פלפל שחור גרוס.
הכנת? כאן מדרגים