כריך עם גבינת טל העמק, פלפל קלוי וירקות טריים
כריך טעים ומפתיע שישדרג לכם את היום! השילוב בין הטעם המיוחד של גבינת טל העמק הפלפלים הקלויים יגרום לכם להתאהב בכריך הזה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל1:
- 2 פרוסות לחם לבן
- 1 כף טפנד זיתים "אוליביה"
- 4-5 רצועות פלפל קלוי
- 4-5 טבעות בצל סגול
- 4-5 פרוסות זוקיני דקות וארוכות
- 4 פרוסות גבינת טל העמק
- 4 עלי חסה סלנובה
הוראות הכנה:
-
01.
מורחים על את פרוסת לחם את טפנד הזיתים
-
02.
מעל הטפנד, מניחים את החסה, פרוסות הגבינה, הזוקיני, הפלפל הקלוי וטבעות הבצל
-
03.
סוגרים את הכריך עם פרוסת הלחם הנותרת ומגישים
הידעת?
מעטות המנות שמתאימות לכל שלב ביום או לכל סיטואציה של רעב כמו הכריך. אם זה לחמניה או שתי פרוסות ממולאת בכל טוב, לכולנו יש את הסנדוויץ׳ המועדף עלינו. לא מעט ישראלים מעדיפים את הסנדוויץ הישראלי הקלאסי - כריך גבינה צהובה עם ירקות. אמנם לכולם יש הדרך שלהם להכין כריך, אך שווה לבדוק את המתכון הבא לכריך טעים ומפתיע שישדרג לכם את היום! השילוב בין הטעם המיוחד של גבינת טל העמק הפלפלים הקלויים יגרום לכם להתאהב בסנדוויץ הזה.
הכנת? כאן מדרגים