כריך בולגרית לאוהבי החריף
הכריך של אפרת ליכטנשטט לאוהבי החריף! כריך עם שלל ירקות טריים ורצועות דקות של חלפיניו טרי שיבוא בול עם גבינה בולגרית של פיראוס שישדרג לכם את הכריך בצורה נפלאה.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל2:
- 4 פרוסות לחם כוסמין מלא
- גבינה בולגרית 5% של פיראוס
- פלפל חלפיניו טרי
- חופן פטרוזיליה
- חופן כוסברה
- מלפפון גדול, פרוס לפרוסות
- עגבניה גדולה, פרוסה לפרוסות
- 2-3 עלי חסה
- 2 פרוסות גבינה בולגרית עם חלפיניו "פיראוס"
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים חתיכות בולגרית לעובי של חצי סנטימטר
-
02.
חותכים את הירקות והחלפיניו
-
03.
לוקחים 2 פרוסות לחם
-
04.
מסדרים בין הפרוסות את הבולגרית בתוספת כל המצרכים האחרים, סוגרים עם הכריך ואוכלים בהנאה. בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים