טוסט בייגל מסקרפונה
קולים חצאי בייגל, מורחים בתערובת של מסקרפונה, פרמזן וריחן וקולים שוב. מעדן.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: יהודה סלומון
עיצוב: יהודה סלומון
המרכיבים ל6:
- 1 קופסה (250 גרם) גבינת מסקרפונה השף הלבן
- 50 גרם פתיתי פרמזן השף הלבן
- 2 כפות עלי ריחן טריים קצוצים דק
- 1 כפית עלי קורנית (טימין) קצוצים או ¼ כפית קורנית מיובשת
- ¼ כפית פלפל לבן
- מלח אטלנטי לפי הטעם
- 6 בייגלס חצויים
הוראות הכנה:
-
01.
כחצי שעה לפני ההכנה, מוציאים את המסקרפונה מהמקרר כדי שתתרכך מעט בטמפרטורת החדר. מעבירים את המסקרפונה לקערה, מוסיפים פתיתי פרמזן, ריחן קצוץ, קורנית, פלפל ומלח לפי הטעם. מערבלים לתערובת חלקה.
-
02.
מחממים את הגריל של התנור. מסדרים את חצאי הבייגל בתבנית שטוחה גדולה - הצד החתוך כלפי מעלה - וקולים עד שהם מקבלים גוון זהוב בהיר.
-
03.
מוציאים את חצאי הבייגל מהתנור, ומורחים עליהם את תערובת המסקרפונה. מחזירים את התבנית לתנור וקולים רק עד שממרח המסקרפונה מתחיל להזהיב (השגיחו על הטוסטים מקרוב במהלך הקלייה, כדי שלא יחרכו). מגישים חם
הכנת? כאן מדרגים