מתכונים מהירים וטעימים - עמוד 2 מתוך 4 - השף הלבן

מתכונים מהירים וטעימים

בואו לגלות עולם של מתכונים מעוררי תיאבון בעזרת מוצרי האיכות של סנפרוסט. כאן תמצאו שילוב מושלם של טעמים למנות ראשונות, עיקריות ותוספות שירעננו כל ארוחה. מגוון מתכונים טעימים וקלילים היישר לצלחת שלכם.

69 מתכונים
מרק כתום

מרק כתום

מרק כתום עשיר וטעים המבוסס על לקט ירקות כתומים, שמתבשל בסיר עם שמן זית ותבלינים. מנה חמה ומנחמת לימי החורף הקרים, מוכנה בקלות עם אפשרות להוסיף עשבי תיבול וצ׳ילי גרוס להגשה.
כרובית וברוקולי צלויים

כרובית וברוקולי צלויים

כרובית וברוקולי בתיבול פשוט של שום, מלח ושמן זית נצלות לתפארת בתנור. מנה קלה להכנה שתשדרג כל ארוחה, עם אפשרות להגשה על טחינה לימונית או שקדים קלויים מעל.
חומוס מתובל לסלט

חומוס מתובל לסלט

גרגרי חומוס מבושלים ומתובלים בשום, כמון וצ׳ילי טרי יוצרים תוספת מושלמת לכל סלט. מתכון פשוט ומהיר להכנה שמביא עושר של טעמים ומתאים לכל ארוחה.
שעועית ירוקה עם צ׳ילי וצנוברים קלויים

שעועית ירוקה עם צ׳ילי וצנוברים קלויים

מתכון קל לשעועית ירוקה עם נגיעות של צ׳ילי חריף וצנוברים קלויים. השעועית מתבשלת במהירות במחבת עם שמן זית ושום, והתוצאה היא מנה קלילה ומרעננת שמתאימה לארוחה בריאה או כתוספת לצד המנה העיקרית.
פסטה עם אפונה

פסטה עם אפונה

פסטה קלה וטעימה עם אפונה טרייה, עגבניות מיובשות ושום, המוגשת עם חמאה וקליפת לימון מגוררת. מתכון פשוט שמוכן בקלות תוך דקות, ומביא לשולחן מנה עשירה בטעמים שמרעננת את ארוחת הערב.
פרגיות עסיסיות ושעועית ירוקה פריכה של סנפרוסט

פרגיות עסיסיות ושעועית ירוקה פריכה של סנפרוסט

הכירו את המתכון המושלם לארוחה מהירה ומזינה: פרגיות עסיסיות ושעועית ירוקה פריכה של סנפרוסט. מתכון זה משלב בין טעמי העוף העסיסיים והמתובלים לבין השעועית הירוקה והפריכה, שמוסיפה רעננות וערכים תזונתיים גבוהים לכל מנה. המתכון קל להכנה ומתאים לכל המשפחה, ומשתמש במרכיבים איכותיים של סנפרוסט, המבטיחים טריות וטעם מושלם בכל ביס. רוצים להרשים את האורחים או פשוט להתפנק בארוחה ביתית מזינה וטעימה? זהו המתכון בשבילכם!
סירות שעועית עם סלמון צלוי

סירות שעועית עם סלמון צלוי

סירות שעועית עם סלמון, בהגשה משגעת. כולם יבקשו את המתכון
בוריטו במילוי עוף ופריחולס מקסיקני

בוריטו במילוי עוף ופריחולס מקסיקני

הבוריטו הזה הוא חגיגה מקסיקנית אמיתית שמתאימה לכל המשפחה! בתוך טורטייה חמה מסתתרת מנה שלמה ומזינה – ממרח פריחולס מהיר משעועית אדומה, פרוסות עוף צרובות, אורז, סלסלת עגבניות רעננה, אבוקדו, וחסה פריכה. המנה משלבת טעמים עשירים, תיבול מקסיקני ותחושת נוחות של אוכל רחוב שכולו הום-מייד. הבוריטו מתאים לארוחת ערב או צהריים מיוחדת, עם אפשרות לשדרוג עם גוואקמולי, אקסטרה סלסה, או אפילו גבינה מגוררת. מושלם להכנה ביתית, בקלות ובכיף.
תבשיל גולאש ושעועית אדומה

תבשיל גולאש ושעועית אדומה

תבשיל גולאש ושעועית אדומה הוא הסיר המושלם לימים קרים, עם טעמים עשירים וניחוחות שיחממו כל לב. בשר רך שנמס בפה, תפוחי אדמה רכים, שעועית עשירה ופפריקה שמעניקה את הצבע והטעם הייחודי. קל להכנה, מרשים בהגשה, ומושלם לצד אורז חם – מנה מנחמת שכולם יאהבו!
מאפה בצק עלים וברוקולי וגבינות

מאפה בצק עלים וברוקולי וגבינות

המאפה הזה מביא שילוב מנצח של בצק עלים פריך ומלית עשירה ובריאה של ברוקולי וגבינות. גבינת השמנת והשום מוסיפים טעמים עמוקים ומפנקים, כשמעליהם מוצרלה נמסה וגבינת פטה מלוחה שמשדרגות את המנה. המאפה קל להכנה ויכול לשמש כמנה עיקרית לארוחת ערב, תוספת מרשימה לאירוח או אפילו כנשנוש טעים. תוך פחות מחצי שעה אפייה, תקבלו מאפה זהוב, יפה ומוכן להגשה.
פסטה בסיר אחד עם ברוקולי, קרם קוקוס וחמאת בוטנים

פסטה בסיר אחד עם ברוקולי, קרם קוקוס וחמאת בוטנים

פסטה בסיר אחד היא מנה מושלמת למי שמחפש ארוחה מהירה, מזינה ומלאת טעמים. עם קרם קוקוס עשיר וחמאת בוטנים קרמית, הברוקולי הקפוא של סנפרוסט משתלב נהדר, מה שהופך את המנה לטעימה במיוחד וגם פרווה. כל המרכיבים מתבשלים יחד באותו סיר, כך שההכנה פשוטה וזריזה – ללא צורך ביותר מכלי בישול אחד! הטעמים של ג'ינג'ר, שום ורוטב סויה יוצרים רוטב אסייתי מרענן שמתאים לארוחת צהריים או ערב קלה. תוך 20 דקות תזכו למנה עשירה וטבעונית שתשביע כל בני המשפחה.
ברוקולי עם קראמבל פריך

ברוקולי עם קראמבל פריך

ברוקולי עם קראמבל פריך הוא תוספת מושלמת לכל ארוחה. ברוקולי קפוא של סנפרוסט נאפה בתנור עם שכבת קראמבל עשויה פירורי לחם עבים או פנקו, שמן זית, שום ועשבי תיבול, ומעניק שילוב נהדר של מרקם פריך וטעמים רעננים. המתכון קל מאוד להכנה ומתאים לארוחות צהריים או ערב. לגרסה חלבית, אפשר להוסיף גבינת פרמזן מגורדת לקראמבל לקבלת טעם עשיר ועמוק יותר. מנה מהירה להכנה שתשדרג כל שולחן.
פסטה ברוטב ברוקולי שמנת

פסטה ברוטב ברוקולי שמנת

פסטה ברוטב ברוקולי ושמנת היא מנה קלה ומפנקת שמביאה שילוב טעמים עשיר ומרענן. רוטב השמנת קרמי ועשיר, מקבל עומק טעמים מהברוקולי הטרי או המוקפא, אותו ניתן לטחון למרקם חלק ולהוסיף לתיבול מעט שום קונפי, אגוז מוסקט ופלפל שאטה חריף עדין. המנה מתקשטת בפרחי ברוקולי מוקפצים ופרמז'ן מגורד, ליצירת ארוחה שכולה נוחות ותחכום. ניתן לשדרג את הרוטב בהוספת שמנת להקצפה לקבלת קרם קטיפתי במיוחד. מדובר במנה מושלמת לארוחת צהריים או ערב, שמתאימה לאוהבי פסטה ולחובבי ירקות גם יחד.
עוגת אורז ופרגיות במעטפת חצילים

עוגת אורז ופרגיות במעטפת חצילים

עוגת אורז ופרגיות במעטפת חצילים היא מנה מרשימה שמקבלת שדרוג מיוחד בזכות השילוב הייחודי בין האורז המתובל, הפרגיות העסיסיות והחצילים הקלויים שמעניקים לה טעם מעושן ועדין. התבשיל נאפה בתנור עד שהאורז סופג את כל הטעמים ומקבל מרקם עשיר. מדובר במתכון פשוט יחסית להכנה, אך בעל נוכחות שממלאת את הבית בניחוחות מפתים – אידיאלי לארוחת צהריים חגיגית שכולם יתלהבו ממנה!
סופריטו פרגיות

סופריטו פרגיות

סופריטו פרגיות זה האוכל הכי טעים שיש! תפוחי אדמה מטוגנים למצב קריספי, עוף צרוב היטב, בצל מטוגן רך וטעים - השתמשתי בסנפרוסט - קיצור דרך מעולה. הביס הזה של התפוח אדמה הקריספי מבחוץ ורך בפנים, העוף הצלוי… שלמות.
עוף במרינדת בצל ודבש עם תימין

עוף במרינדת בצל ודבש עם תימין

מתכון עוף במרינדת בצל ודבש עם תימין מושלם לארוחת ערב חגיגית בראש השנה. הבצל הקצוץ הקפוא חוסך זמן הכנה ומבטיח תוצאה מדויקת ועשירה בטעמים, בשילוב דבש ותימין טרי שמעניקים לעוף ניחוח מתקתק ומרענן. השזיפים המיובשים מוסיפים מתיקות מיוחדת, והשריית העוף במרינדה מבטיחה בשר עסיסי ונימוח
חלת כדורים במילוי בשר טחון ובצלים

חלת כדורים במילוי בשר טחון ובצלים

חלת כדורים במילוי בשר טחון ובצל היא שילוב מושלם של מאפה חלה רכה ומרשימה עם מילוי עסיסי ומלא טעמים של בשר טחון ובצל מטוגן. המילוי המתובל בשום ותבלינים כמו כמון וכורכום מעניק לחלה עומק טעמים עשיר. הבצק, שמכיל דבש, שומר על רכות וטריות גם לאחר האפייה. מושלם לארוחות חגיגיות או מפגשים משפחתיים, והכנת הבצל הקצוץ מראש חוסכת זמן ומבטיחה מרקם נהדר לכל כדור חלה.
חלת בצל מקורמל

חלת בצל מקורמל

חלת בצל מקורמל היא מאפה אוורירי עם שכבות של בצל מטוגן מתוק וזיגוג דבש עדין. הבצק הרך נספג בטעמים העשירים של הבצל המקורמל, מה שהופך כל ביס לחוויה ייחודית. המתכון פשוט להכנה ומושלם לארוחות ערב או צהריים, והוא מתאים במיוחד לאירועים חגיגיים בזכות המראה המרשים והטעם המפנק.