מתכונים מהירים וטעימים

בואו לגלות עולם של מתכונים מעוררי תיאבון בעזרת מוצרי האיכות של סנפרוסט. כאן תמצאו שילוב מושלם של טעמים למנות ראשונות, עיקריות ותוספות שירעננו כל ארוחה. מגוון מתכונים טעימים וקלילים היישר לצלחת שלכם.

מתכונים מתכונים מהירים וטעימים

140 מתכונים
צוואר טלה עם ארטישוק ירושלמי וכרישה

צוואר טלה עם ארטישוק ירושלמי וכרישה

אין כמו תבשיל טלה חגיגי לראש השנה. אני אוהב לתת לו נגיעה מתקתקה, ולכן הוספתי דבש, ארטישוק ירושלמי וכרישה. איזה כיף לעבוד עם המוצרים המעולים של סנפרוסט – ממש הרגשתי שהם כמו הסו־שף שלי. הירקות עוברים חליטה קצרה ושומרים על הערכים התזונתיים, חוסכים זמן יקר והאיכות שלהם פשוט מצוינת.
לביבות בטטה מהירות בתנור

לביבות בטטה מהירות בתנור

לביבות בטטה מהירות וקלות להכנה, עם טריק שמעניק להן קריספיות וזהוב מושלם בתנור. שכבות של פתיתי מוצרלה מעניקות טעם עשיר, והמטבל המרענן של שום ושמיר משלים את החוויה. מנה מפנקת ופריכה שמתאימה לכל המשפחה, בלי טיגון וללא מאמץ.
טורטייה פטנט עם ברוקולי וכרובית

טורטייה פטנט עם ברוקולי וכרובית

טורטייה פטנט עם ברוקולי וכרובית היא דרך מושלמת לשלב ירקות בארוחה בצורה יצירתית וטעימה. תערובת של ברוקולי וכרובית מתובלים נמרחת על טורטייה, מטוגנת עד הזהבה ומתקבלת שכבה קריספית מבחוץ ורכה מבפנים. מוגשת עם ירקות טריים וטחינה עשירה, המנה הזו היא ארוחה קלה, בריאה ומלאת טעמים.
סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי

סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי

סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי הוא תבשיל עמוק בטעמים שמתבשל לאט ומעניק לעוף ולירקות צבע זהוב ומרקם רך ונימוח. הבצל, תפוחי האדמה והארטישוק הירושלמי סופגים את טעמי העוף והופכים כל ביס למלא עושר. ניתן לבשל בתנור או על הגז, עם אפשרות לשדרוג קל על ידי הוספת סילאן למתיקות עדינה. מנה מנחמת ומושלמת לכל המשפחה.
ניוקי כרובית

ניוקי כרובית

מתכון פשוט ומפתיע לניוקי כרובית במרקם רך ואוורירי, העשוי משני מצרכים בלבד – כרובית וקמח. אפשר לשלב אותו עם כל רוטב שאוהבים, משמנת פסטו ועד רוטב עגבניות עשיר. הניוקי קלים להכנה, ניתן להכין מראש ולהקפיא, והם מושלמים לארוחת ערב קלילה ומזינה לכל המשפחה.
קציצות בקר עם אפונה וגזר

קציצות בקר עם אפונה וגזר

מתכון ביתי קלאסי לקציצות בקר רכות ועסיסיות, המתבשלות ברוטב עשיר של אפונה, גזר ותפוחי אדמה. השילוב של תבלינים, ירקות טריים ושומר מוסיף טוויסט מיוחד לכל ביס. מנה מושלמת לארוחת צהריים עם אורז בצד, שמשלבת טעמים אהובים ומזינים בכל צלחת.
מאפה בצק עלים וברוקולי וגבינות

מאפה בצק עלים עם ברוקולי וגבינות

המאפה הזה מביא שילוב מנצח של בצק עלים פריך ומלית עשירה ובריאה של ברוקולי וגבינות. גבינת השמנת והשום מוסיפים טעמים עמוקים ומפנקים, כשמעליהם מוצרלה נמסה וגבינת פטה מלוחה שמשדרגות את המנה. המאפה קל להכנה ויכול לשמש כמנה עיקרית לארוחת ערב, תוספת מרשימה לאירוח או אפילו כנשנוש טעים. תוך פחות מחצי שעה אפייה, תקבלו מאפה זהוב, יפה ומוכן להגשה.
פסטה בסיר אחד עם ברוקולי, קרם קוקוס וחמאת בוטנים

פסטה בסיר אחד עם ברוקולי, קרם קוקוס וחמאת בוטנים

פסטה בסיר אחד היא מנה מושלמת למי שמחפש ארוחה מהירה, מזינה ומלאת טעמים. עם קרם קוקוס עשיר וחמאת בוטנים קרמית, הברוקולי הקפוא של סנפרוסט משתלב נהדר, מה שהופך את המנה לטעימה במיוחד וגם פרווה. כל המרכיבים מתבשלים יחד באותו סיר, כך שההכנה פשוטה וזריזה – ללא צורך ביותר מכלי בישול אחד! הטעמים של ג'ינג'ר, שום ורוטב סויה יוצרים רוטב אסייתי מרענן שמתאים לארוחת צהריים או ערב קלה. תוך 20 דקות תזכו למנה עשירה וטבעונית שתשביע כל בני המשפחה.
פסטה ברוטב ברוקולי שמנת

פסטה ברוטב ברוקולי שמנת

פסטה ברוטב ברוקולי ושמנת היא מנה קלה ומפנקת שמביאה שילוב טעמים עשיר ומרענן. רוטב השמנת קרמי ועשיר, מקבל עומק טעמים מהברוקולי הטרי או המוקפא, אותו ניתן לטחון למרקם חלק ולהוסיף לתיבול מעט שום קונפי, אגוז מוסקט ופלפל שאטה חריף עדין. המנה מתקשטת בפרחי ברוקולי מוקפצים ופרמז'ן מגורד, ליצירת ארוחה שכולה נוחות ותחכום. ניתן לשדרג את הרוטב בהוספת שמנת להקצפה לקבלת קרם קטיפתי במיוחד. מדובר במנה מושלמת לארוחת צהריים או ערב, שמתאימה לאוהבי פסטה ולחובבי ירקות גם יחד.
סופריטו פרגיות

סופריטו פרגיות

סופריטו פרגיות זה האוכל הכי טעים שיש! תפוחי אדמה מטוגנים למצב קריספי, עוף צרוב היטב, בצל מטוגן רך וטעים - השתמשתי בסנפרוסט - קיצור דרך מעולה. הביס הזה של התפוח אדמה הקריספי מבחוץ ורך בפנים, העוף הצלוי… שלמות.
כרובית וברוקולי צלויים

כרובית וברוקולי צלויים

כרובית וברוקולי בתיבול פשוט של שום, מלח ושמן זית נצלות לתפארת בתנור. מנה קלה להכנה שתשדרג כל ארוחה, עם אפשרות להגשה על טחינה לימונית או שקדים קלויים מעל.
שעועית ירוקה עם צ׳ילי וצנוברים קלויים

שעועית ירוקה עם צ׳ילי וצנוברים קלויים

מתכון קל לשעועית ירוקה עם נגיעות של צ׳ילי חריף וצנוברים קלויים. השעועית מתבשלת במהירות במחבת עם שמן זית ושום, והתוצאה היא מנה קלילה ומרעננת שמתאימה לארוחה בריאה או כתוספת לצד המנה העיקרית.
תבשיל פרגיות וברוקולי ברוטב לימון ודבש

תבשיל פרגיות וברוקולי ברוטב לימון ודבש

תבשיל פרגיות וברוקולי מושלם לילדים בחזרה מבית הספר וכמובן שגם למבוגרים. הרוטב חמוץ-מתוק, הפרגיות רכות רכות ולמעשה מדובר בארוחה שמכילה את כל מה שצריך כדי להתפנק וגם לשבוע. שימו לב, ניתן לוותר על השום לקבלת גרסה יותר מעודנת של הרוטב.
נשנושי תרמילי אפונה מתוקה

נשנושי תרמילי אפונה מתוקה

נשנושי תרמילי אפונה מתוקה של סנפרוסט שיבואו בול לכל מפגש
סלט קרוטוני כרובית מטריף, עם מיני כרובית של סנפרוסט

סלט קרוטוני כרובית מטריף

סלט קרוטוני כרובית מטריף הוא בדיוק הסלט שישדרג כל שולחן – פריך, צבעוני ועם שילוב טעמים מושלם. במקום קרוטוני לחם רגילים, משתמשים כאן בבייבי כרובית של סנפרוסט שנאפתה בתנור עד שהיא הופכת לזהובה, קראנצ’ית ובעלת ניחוח משגע. הכרובית משתלבת בסלט עשיר של חסה רעננה, כרוב לבן וסגול, ירקות טריים ועלי נענע שמוסיפים רעננות. מעל הכול מגיע הרוטב – ויניגרט חרדל-דבש מאוזן בדיוק בין מתוק לחמוץ, שמצפה כל ירק ומחמיא לקרוטוני הכרובית. זהו סלט משפחתי מרשים, קל להכנה, מושלם לאירוח או לארוחה קלה – כזה שתמיד גונב את ההצגה ונחטף ראשון מהשולחן.
מעקודה אפונה וגזר

מעקודה אפונה וגזר

מעקודה אפונה וגזר היא פשטידת תפוחי אדמה ביתית, נימוחה וזהובה – כזו שתמלא את הבית בניחוחות של בית של פעם. תפוחי האדמה הרכים מתערבבים עם לקט אפונה וגזר של סנפרוסט שמוסיף צבע, מתיקות עדינה ורעננות, יחד עם תיבול מושלם של כורכום, פלפל שחור ופטרוזיליה קצוצה. את התערובת צורבים קלות בשמן לקבלת תחתית פריכה וזהובה, ואז משלימים את האפייה בתנור עד שהמעקודה מתייצבת וריח משגע ממלא את המטבח. זו מנה פשוטה להכנה אך חגיגית בטעם, שמתאימה לשבת, לארוחת ערב או אפילו כבוקר מפנק. מעקודה קלאסית עם טוויסט מודרני של נוחות וטעם מושלם.
אמפנדס עוף אפונה וגזר אפוי

אמפנדס עוף אפונה וגזר אפוי

אמפנדס עוף אפונה וגזר הם הפתרון המושלם למאפה בשרי טעים, קל ובלי בלאגן. הבצק הרך והזהוב נוצר משילוב של קמח, שמן זית ומים חמימים, והמלית עשירה בעוף טחון, בצל, שום ותיבול עדין עם ירקות סנפרוסט – אפונה וגזר שמוסיפים צבע וטעם נהדר. הסוד למראה המרשים הוא השימוש בתבנית קאפקייקס במקום רידוד וקריצה – שיטה חכמה שחוסכת זמן ויוצרת תוצאה מושלמת. אפשר לאפות או לטגן, להכין מראש ולהקפיא, והטעם נשאר פשוט נפלא. זהו מתכון ביתי, נוח וטעים שכל המשפחה תאהב, מושלם לארוחת ערב, לאירוח או לפיקניק.
בשר ראש פולים ברוטב לימוני

בשר ראש פולים ברוטב לימוני

בשר ראש פולים ברוטב לימוני הוא תבשיל חגיגי ועשיר שמביא לשולחן עומק טעמים וניחוחות של בית. נתחי בשר ראש מתבשלים עד לרכות מושלמת, ולאחר מכן מצטרפים לרוטב זהוב שמבוסס על בצל מטוגן, פול ירוק של סנפרוסט, תיבול מתובל בכמון וכורכום, ושפע של עשבי תיבול רעננים – כוסברה, פטרוזיליה, שמיר ונענע. מיץ לימון סחוט מוסיף נגיעה חמצמצה מאזנת שהופכת את המנה לקלילה ומרעננת למרות עושרה. מגישים את התבשיל החם לצד אורז לבן או קוסקוס רך, ונהנים ממנה בשרית חגיגית שמושלמת לארוחות שבת וחג.

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.