חגיגת קיץ קפואה: פירות מצופים שוקולד
מתכון מושלם לפירות מצופים שוקולד, חגיגת קיץ קפואה!

המרכיבים ל 25 מנות:
- אוכמניות קפואות – סנפרוסט
- מנגו קפוא – סנפרוסט
- תותים קפואים – סנפרוסט
- 400 גרם פרלינים שוקולד חום
- 400 גרם פרלינים שוקולד לבן
- קיסמי שיניים
הוראות הכנה:
-
01.
הוציאו כ-20 יחידות מכל סוג של פרי והניחו על מגש.
-
02.
נעצו קיסם שיניים בכל פרי, והחזירו להקפאה קצרה של כ-10 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
בשלב הראשון, ממיסים את הפרלינים הלבנים – או בשיטת בן-מרי (סיר עם מים חמים וקערה מעל), או במיקרוגל – עד לקבלת מרקם חלק.
-
04.
טובלים כל פרי בשוקולד הלבן, מניחים על נייר אפייה, ומחזירים להקפאה קצרה (כ-10 דקות).
טיימר מופעל
-
05.
לאחר מכן מוציאים מהקפאה, ממיסים את השוקולד החום, וטובלים שוב – הפעם בשוקולד החום. מחזירים להקפאה נוספת עד שהשוקולד מתייצב.
-
06.
שולפים את קיסמי השיניים, מגישים – וחוגגים: קיץ, חופש גדול, ילדים שמחים, וטעם מושלם!