חגיגת קיץ קפואה: פירות מצופים שוקולד - השף הלבן

חגיגת קיץ קפואה: פירות מצופים שוקולד

מתכון מושלם לפירות מצופים שוקולד, חגיגת קיץ קפואה!

מאת: איתי אדרי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
חגיגת קיץ קפואה: פירות מצופים שוקולד

המרכיבים ל 25 מנות:

מרכיבים:
  • אוכמניות קפואות – סנפרוסט
  • מנגו קפוא – סנפרוסט
  • תותים קפואים – סנפרוסט
  • 400 גרם פרלינים שוקולד חום
  • 400 גרם פרלינים שוקולד לבן
  • קיסמי שיניים

הוראות הכנה:

  • 01.

    הוציאו כ-20 יחידות מכל סוג של פרי והניחו על מגש.

  • 02.

    נעצו קיסם שיניים בכל פרי, והחזירו להקפאה קצרה של כ-10 דקות.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 03.

    בשלב הראשון, ממיסים את הפרלינים הלבנים – או בשיטת בן-מרי (סיר עם מים חמים וקערה מעל), או במיקרוגל – עד לקבלת מרקם חלק.

  • 04.

    טובלים כל פרי בשוקולד הלבן, מניחים על נייר אפייה, ומחזירים להקפאה קצרה (כ-10 דקות).

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 05.

    לאחר מכן מוציאים מהקפאה, ממיסים את השוקולד החום, וטובלים שוב – הפעם בשוקולד החום. מחזירים להקפאה נוספת עד שהשוקולד מתייצב.

  • 06.

    שולפים את קיסמי השיניים, מגישים – וחוגגים: קיץ, חופש גדול, ילדים שמחים, וטעם מושלם!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.