מתכון לגלידת וניל עם דובדבנים ושוקולד | השף הלבן

גלידה וניל, דובדבנים ושוקולד

מתכון מהיר וקל לגלידה ביתית מפנקת, מלאה בשבבי שוקולד ודובדבנים. קל להכין בזכות השימוש בשמנת להקצפה

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידת וניל עם דובדבנים ושוקולד
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים לתבנית גלידה:

  • 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה "השף הלבן"
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כוס קרם קוקוס
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
  • כוס דובדבנים טריים - חצויים ומגולענים
גודל תבנית: תבנית אינגליש קייק

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת תפוחה ויציבה.

  • 02.

    מוסיפים את קרם הקוקוס ותמצית הווניל ובעזרת לקקן מערבבים בעדינות לאיחוד.

  • 03.

    מוסיפים את השוקולד ומערבבים מעט רק לפיזור השוקולד.

  • 04.

    מעבירים לתבנית אינגליש קייק, ומפזרים חצי מהדובדבנים ומערבבים אותם לתוך הקצפת.

  • 05.

    מפזרים את החצי השני של הדובדבנים מלמעלה.

  • 06.

    מעבירים את הכלי למקפיא לכ–4 שעות או עד להקפאה מלאה. מגישים קפוא ושומרים במקרר. 

הכנת? כאן מדרגים
(1)