קרקר פרמג'יאנו עם פקאן
הקרקר שאי אפשר להפסיק לאכול. פריך, עם טעמים של פרמזן ופקאן קלוי
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל30-25 קרקרים:
מרכיבים:
- 1 פלח פרמג'אנו רג'יאנו COLLECTION תנובה, מגורר דק
- 200 גרם חמאת תנובה רכה
- ½ כפית מלח
- 250 גרם קמח לבן
- 40 גרם פקאן קצוץ דק מאוד
ציפוי:
- ביצה טרופה
- צ'ילי גרוס
- 3 כפות פקאן טחון/ תבלין טוסקנה
להגשה:
- מגש גבינות פרוסות גאודה, פרמזן, פלח קשקבל, ברי, לאבנה, ירקות ופירות.
הוראות הכנה:
-
01.
בקערת מיקסר מניחים את כל מרכיבי הקרקר.
-
02.
לשים היטב את הבצק ומחלקים ל־3-2 גלילים.
-
03.
עוטפים את הגלילים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל־30 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
לאחר צינון, מסירים את הניילון ומורחים ביצה טרופה, מגלגלים בתערובת פקאן צ'ילי גרוס/ טוסקנה.
-
05.
פורסים לפרוסות דקות ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות למשך 16 דקות או עד להזהבה.
טיימר מופעל
-
06.
מצננים ורק אז מחלצים מהתבנית, מגישים לצד מגש גבינות.
הכנת? כאן מדרגים