מקלות גבינה מתובלים קטוגניים | השף הלבן

מקלות גבינה מתובלים קטוגניים

מקלות גבינה מתובלים ופריכים ללא קמח.

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מקלות גבינה מתובלים קטוגניים
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל15 יחידות:

מרכיבים:
  • 4 כפות גבינת נפוליאון (120 גרם) בטעם טבעי 25%
  • 1 שקית (200 גרם) פתיתי מוצרלה השף הלבן
  • ½ חבילה (150 גרם) פתיתי טריו מיקס שלוש גבינות השף הלבן
  • 1 ביצה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 3 כוסות קמח שקדים
  • 1 כפית שום גבישי
  • ½ כף תבלין טוסקנה
  • ½ כף אורגנו יבש
  • 1 כפית מלח
לציפוי:
  • ביצה טרופה עם כף שמן זית
  • שומשום שחור
  • מלח גס
להגשה:
  • גביע נפוליאון בטעם שום שמיר

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מניחים את פתיתי המוצרלה והטריו, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות את הגבינות, מוסיפים את גבינת הנפוליאון, מערבבים ומוסיפים את שאר המרכיבים.

  • 02.

    לשׁים היטב על לקבלת בצק אחיד.

  • 03.

    קורצים עיגולים ומגלגלים למקלות עבים יחסית – ניתן לרדד את הבצק למלבן בעובי 2.5 ס"מ ולחתוך רצועות בייגל בעזרת גלגלת פיצה.

  • 04.

    מצפים בביצה טרופה, שומשום ומלח גס ואופים בתנור שחומם ל־180 מעלות כ־25 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 05.

    מגישים לצד גבינת נפוליאון שום שמיר.

הכנת? כאן מדרגים
(8)