מקלות גבינה מתובלים קטוגניים
מקלות גבינה מתובלים ופריכים ללא קמח.
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל15 יחידות:
מרכיבים:
- 4 כפות גבינת נפוליאון (120 גרם) בטעם טבעי 25%
- 1 שקית (200 גרם) פתיתי מוצרלה השף הלבן
- ½ חבילה (150 גרם) פתיתי טריו מיקס שלוש גבינות השף הלבן
- 1 ביצה
- 1 כפית אבקת אפייה
- 3 כוסות קמח שקדים
- 1 כפית שום גבישי
- ½ כף תבלין טוסקנה
- ½ כף אורגנו יבש
- 1 כפית מלח
לציפוי:
- ביצה טרופה עם כף שמן זית
- שומשום שחור
- מלח גס
להגשה:
- גביע נפוליאון בטעם שום שמיר
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מניחים את פתיתי המוצרלה והטריו, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות את הגבינות, מוסיפים את גבינת הנפוליאון, מערבבים ומוסיפים את שאר המרכיבים.
-
02.
לשׁים היטב על לקבלת בצק אחיד.
-
03.
קורצים עיגולים ומגלגלים למקלות עבים יחסית – ניתן לרדד את הבצק למלבן בעובי 2.5 ס"מ ולחתוך רצועות בייגל בעזרת גלגלת פיצה.
-
04.
מצפים בביצה טרופה, שומשום ומלח גס ואופים בתנור שחומם ל־180 מעלות כ־25 דקות עד הזהבה.
טיימר מופעל
-
05.
מגישים לצד גבינת נפוליאון שום שמיר.
הכנת? כאן מדרגים