מרק עדשים קל להכנה
טעים וקל להכנה
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 8-10 מנות:
- 1/2 שקית עדשים ירוקות מוקפאות סנפרוסט (400 גרם)
- 3 כפות שמן
- 1 בצל גדול, חתוך לקוביות קטנות
- 4 שיני שום, כתושות
- 1/4 כפית כמון
- 1/4 כפית חוויאג' למרק
- מלח, פלפל שחור, טחון
- 4 כפות אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
- 2 ליטר מים
- 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן, מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת.
-
02.
מוסיפים את העדשים והתבלינים ומטגנים כשתי דקות.
-
03.
מוסיפים מים, מביאים לרתיחה ולבשל כ-10 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
לפני ההגשה מפזרים את הפטרוזיליה.
הכנת? כאן מדרגים