מתכון שטרודל תרד | השף הלבן

שטרודל תרד

שטרודל תרד מושלם לאירוח

שטרודל תרד מאת: אבי שליסל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
שטרודל תרד

המרכיבים למנות 6:

  • 1 חבילה עלי פילו
  • 1 חבילה חמאת תנובה מומסת
  • 1 שקית תרד קפוא
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 38% "שהף הלבן"
  • 150 גרם גבינה צהובה "עמק" מגוררת
  • 100 גרם פירורי לחם
  • 1 בצל קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את התרד ומטגנים קלות. לאחר מכן מבשלים מעט עם השמנת,מצננים ומוסיפים את הגבינה ופירורי הלחם.

  • 02.

    מורחים עלה של פילו במחמאה ומניחים עליו עלה נוסף. חוזרים על פעולה זו פעם נוספת.

  • 03.

    מניחים חלק מהתערובת ומגלגלים לצורה של שטרודל.

  • 04.

    אופים בתנור 180 מעלות כ-20 דקות ומגישים עם רוטב שמנת ופטריות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(74)