המרכיבים ל 4 מנות:
- בצק עלים
- חצי קילו דג סלמון
- בצל סגול
- גבינה
- חצי כוס חלב
- 0.75 כוס שמנת חמוצה
- ביצה
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
חותכים את הדג ואת הבצל לקוביות בינוניות ומטגנים על מחבת על אש בינונית.
-
03.
לוקחים התבנית ומורחים עליה ביסודיות שמן חמניות כדי שהבצק לא ידבק.
-
04.
מורידים את הדג מהאש ושמים לקירור.
-
05.
בינתיים פורסים את הבצק על התבנית ומורידים בזהירות את השאריות מההצדדים ומהדקים את הבצק לתבנית.
-
06.
מפזרים את הדג והבצל על הבצק וחותכים גבינה לפסים.
-
07.
מסדרים את פסי הגבינה על הדג.
-
08.
מחממים את התנור ל-200 מעלות.
-
09.
בקערה טורפים את הביצה, החלב והשמנת, ושופכים מעל הגבינה.
-
10.
מכניסים את הקיש לתנור עד שהקיש מתנפח.
-
11.
מוציאים את הקיש מהתבנית.
הכנת? כאן מדרגים