פשטידת פטריות וקישואים
הגולשת חיה מעניקה לכם מתכון לפשטידה המנצחת שלה, המכילה פטריות וקישואים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10-12 מנות:
- סלסילת פטריות שמפניון (כ-15 פטריות)
- 3 קישואים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
- 3 גבעולי בצל ירוק (החלק הירוק) פרוסים
- בצל בינוני קצוץ
- שמן קנולה לטיגון
- 4 ביצים
- 5 כפות קמח מלא
- כפית אבקת אפייה
- מלח ופלפל
- 1/2 כפית אגוז מוסקט
- 1 חבילה שמנת חמוצה 9%
- 100 גרם גבינת פטה מפוררת
- 50 גרם גבינת קשקבל מגוררת / גבינת טל העמק מגוררת
- 50 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגוררת
- 10 עלי נענע קצוצים
לציפוי:
- 25 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת / גבינת גאודה מגוררת
- חופן צנוברים
- גבעול מכל אחד: רוזמרין טימין ומרווה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
02.
מכינים תבנית משומנת ומאובקת בקמח.
-
03.
מטגנים במחבת את הבצל, מוסיפים את הקישואים ומטגנים עד ריכוך קל, מעבירים לקערה.
-
04.
באותה מחבת מטגנים את הבצל הירוק והפטריות עד ריכוך קל ומוסיפים לקישואים.
-
05.
מוסיפים לקערה את יתר החומרים ומערבבים.
-
06.
יוצקים לתבנית , מפזרים מעל צנוברים, פרמזן והגבעולים.
-
07.
מכניסים לתנור עד הזהבה, כ-35 דקות.באלכם עוד מתכון שלפשטידת פטריות?נסו את פשטידת פטריות וגבינה צפתית שלנו
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים