פשטידת כרובית וגבינות - מתכון מהיר ב-10 דקות | השף הלבן

פשטידת כרובית וגבינה בולגרית

פשטידה עם טוויסט

מאת: אתי אטיאס
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת כרובית וגבינה בולגרית

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 פלפל צהוב חתוך לקוביות בינוניות
  • 2 כפות קמח תופח
  • 3 כפות צנובר, לא קלוי
  • 1/2 כוס בצל ירוק, פרוס לעובי בינוני
  • שמן קנולה
  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 1 כרובית גדולה או 1.5 כרובית בינונית יפה ונקיה
  • 180 גרם גבינת פיראוס בולגרית מפוררת
  • 4 ביצים טרופות בקערית
  • 1/2 גביע גבינה לבנה של תנובה
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות בינוניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים.

  • 02.

    מחממים את החמאה במחבת וצולים את הכרובית עם הבצל הירוק, קוביות הפלפלים וקורט פלפל שחור גרוס עד לריכוך קל ומצננים.

  • 03.

    מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב לעיסה אחידה.

  • 04.

    מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.

  • 05.

    מעבירים את העיסה לתבנית אפיה מוברשת בשמן קנולה ואופים 30-40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(117)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.