פשטידה קוטג' ותירס – מתכון לפשטידה מעולה וקלה | השף הלבן

פשטידת קוטג' ותירס

פשטידה קוטג' ותירס קלה לארוחת ערב קלילה או לחגיגת שבועות. פשטידה שגם ילדים אוהבים.

מאת: לאה נקי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידה קוטג' ותירס

המרכיבים ל20 מנות/ תבנית מלבנית 23*33 ס"מ:

  • קופסת תירס
  • קופסת קוטג' תנובה
  • 2 ביצים
  • מלח
  • 8 כפות קמח מחוקות
  • גבינה צהובה "עמק" תנובה
  • זיתים
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מסננים את התירס מהמים.

  • 03.

    מערבבים את התירס עם הקוטג'.

  • 04.

    מוסיפים את הביצים, מלח, פלפל, קמח צהובה וזיתים.

  • 05.

    משמנים את התבנית ושמים את התערובת.

  • 06.

    אופים בתנור על חום של 180 מעלות למשך חצי שעה.

הכנת? כאן מדרגים
(86)