פשטידה קוטג' ותירס – מתכון לפשטידה מעולה וקלה | השף הלבן

פשטידת קוטג' ותירס

פשטידה קוטג' ותירס קלה לארוחת ערב קלילה או לחגיגת שבועות. פשטידה שגם ילדים אוהבים.

מאת: לאה נקי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידה קוטג' ותירס

המרכיבים ל 20 מנות/ תבנית מלבנית 23*33 ס"מ:

  • קופסת תירס
  • קופסת קוטג' תנובה
  • 2 ביצים
  • מלח
  • 8 כפות קמח מחוקות
  • גבינה צהובה "עמק" תנובה
  • זיתים
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מסננים את התירס מהמים.

  • 03.

    מערבבים את התירס עם הקוטג'.

  • 04.

    מוסיפים את הביצים, מלח, פלפל, קמח צהובה וזיתים.

  • 05.

    משמנים את התבנית ושמים את התערובת.

  • 06.

    אופים בתנור על חום של 180 מעלות למשך חצי שעה.

  • 07.

    אופציה לשדרוג: לאחר חצי שעה להוסיף גבינה מעל ולהחזיר לתנור לעוד כמה דק

הידעת?

ניתן לשדרג ולהוסיף כל ירק שאוהבים

הכנת? כאן מדרגים
(91)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.