מיני קישים של בטטה וגבינת עיזים
מערבבים, שולחים לתנור, מגישים וקוצרים מחמאות. מתקבלים קישים קטנים ומקסימים בטעם פיקנטי מתקתק
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל18 מנות:
- 2 בטטות בינוניות מגוררות גס
- 1 גליל גבינת פרומעז מגורר גס
- 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמז׳ן מסדרת קולקשן
- 1/2 שקית (100 גרם) פתיתי עמק מסדרת השף הלבן
- 1 גביע (200 גרם) שמנת חמוצה 15% של תנובה
- 2 כפות שמן זית
- 4 ביצים טרופות
- מעט מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1/3 כוס עירית קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
02.
מערבבים בקערה את כל החומרים, ממליחים בזהירות (הגבינות כבר מלוחות) ומפלפלים.
-
03.
ממלאים תבנית שקעים (של מאפינס) משומנת. אופים במשך 40-30 דקות עד להזהבה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים