מתכון פיצפוטטו – מיני פיצות על פרוסות תפוחי אדמה | השף הלבן

פיצפוטטו – מיני פיצות על פרוסות תפוחי אדמה

מיני פיצות שהן גם פוטטוס! קבלו את המתכון שכולם מדברים עליו: מיני פיצות תפוחי אדמה אישיות עם טריו פתיתים שמכינים בקלות לארוחת הערב

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל4 מנות:

לרכישה >>
  • 3 תפוחי אדמה גדולים
  • תרסיס שמן
לרוטב:
  • 1 כוס עגבניות שרי פרוסות דק
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית שום גבישי
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • 3 כפות מים
לציפוי:
  • 1 שקית (300 גרם) טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
  • 1 כוס פטריות שמפיניון פרוסות
  • 1 פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות דקות (לא חובה)
  • אופציות נוספות: פרוסות זיתים / גרגירי תירס / טונה
גודל תבנית: תבנית מלבנית חסינת חום

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה. מרססים את הפרוסות בתרסיס שמן ואופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 02.

    מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה רסק, מים, שמן, תבלינים ועגבניות שרי.

  • 03.

    מניחים כף רוטב על כל פרוסת תפוח אדמה, מפזרים טריו פתיתים על כל פרוסה ומניחים מעליהם את התוספות.

  • 04.

    מחזירים לתנור ל-5-6 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה.

    טיימר מופעל
    00:06:00
  • 05.

    מגישים לצד סלט טרי.

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(28)