פיצה מהירת הכנה מבצק קוטג' | השף הלבן

פיצה מהירת הכנה מבצק קוטג'

מחפשים בצק מהיר, פריך ונימוך לפיצה שלכם? עדי קלינגהופר משתפת בסוד שלה לבצק מהיר ועשיר בחלבון שעשוי מ… קוטג'! כן כן, אז למה אתם מחכים? תתחילו להכין!

מאת: עדי קלינגהופר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מיני פיצה מבצק קוטג'
צילום: עדי קלינגהופר

המרכיבים ל6 יחידות:

לרכישה >>
מצרכים
  • 1 קוטג' 5%
  • 2 ביצים
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 2.5 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 0.5 כוס שמן קנולה
  • רוטב עגבניות
  • 500 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • תוספות – זיתים, בצל סגול, עגבניות שרים וכו'.

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל- 190 מעלות, טורבו.

  • 02.

    בקערת המיקסר מניחים את כל המצרכים- קוטג', ביצים, סוכר, מלח, קמח, אבקת אפייה, שמן קנולה. מחברים וו גיטרה ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.

  • 03.

    בעזרת ידיים משומנות קורצים עיגולים מהבצק, משטחים על נייר אפייה משומן, מורחים רוטב עגבניות, מפזרים גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן, את התוספות שאתם אוהבים ומכניסים לאפייה עד הזהבה של הבצק.

  • 04.

    אם תכינו פיצות אישיות 10-15 דקות אפייה. אם תכינו פיצות שהן קצת יותר גדולות זה יכול לקחת גם 20 דקות אפייה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 05.

    מוציאים כשהבצק זהוב, ואוכלים!

הכנת? כאן מדרגים
(40)