המרכיבים ל 1 מנה:
- 2 פרוסות לחם
 - 2 פרוסות גבינה צהובה "עמק"
 - 2 כפות פטריות שמפניון
 - 2 כפות זיתים
 - 2 כפות תירס
 - מעט אורגנו מיובש
 - מעט בזיליקום מיובש
 - מעט זעתר
 - רסק עגבניות
 - בצל קטן מאוד חתוך דק דק
 
									תבלינים:
								
															- רבע כפית פפריקה
 - רבע כפית מלח
 - פלפל שחור
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
 - 
								02.
								
כשהבצל מוכן שמים אותו בתוך קערת פלסטיק קטנה ומוסיפים אליו את כל התבלינים: אורגנו, בזיליקום וזעתר ומערבבים.
 - 
								03.
								
לאחר שהרוטב מוכן, מורחים אותו על פרוסה אחת של לחם ואז שמים את הפטריות והתירס או את הזיתים (לבחירה).
 - 
								04.
								
מניחים מעל את הגבינה הצהובה.
 - 
								05.
								
מכניסים לטוסטר עד שהטוסט מוכן.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									


