המרכיבים ל1 מנה:
- 2 פרוסות לחם
- 2 פרוסות גבינה צהובה "עמק"
- 2 כפות פטריות שמפניון
- 2 כפות זיתים
- 2 כפות תירס
- מעט אורגנו מיובש
- מעט בזיליקום מיובש
- מעט זעתר
- רסק עגבניות
- בצל קטן מאוד חתוך דק דק
תבלינים:
- רבע כפית פפריקה
- רבע כפית מלח
- פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
-
02.
כשהבצל מוכן שמים אותו בתוך קערת פלסטיק קטנה ומוסיפים אליו את כל התבלינים: אורגנו, בזיליקום וזעתר ומערבבים.
-
03.
לאחר שהרוטב מוכן, מורחים אותו על פרוסה אחת של לחם ואז שמים את הפטריות והתירס או את הזיתים (לבחירה).
-
04.
מניחים מעל את הגבינה הצהובה.
-
05.
מכניסים לטוסטר עד שהטוסט מוכן.
הכנת? כאן מדרגים