פאפצל – פרעצל גרמני מבצק עלים ממולא בגבינה ובצל ירוק | השף הלבן

פאפצל – פרעצל גרמני מבצק עלים ממולא בגבינה ובצל ירוק

אין כמו פרעצל חם שיצא מהתנור! הפעם, סידרנו לכם גרסה גרמנית וקצת שונה: פרעצל מבצק עלים במילוי צ'דר שהולך מצוין ליד הבירה של אחר הצהריים

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאפצל – פרעצל גרמני מבצק עלים ממולא בגבינה ובצל ירוק
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4-5 יחידות:

  • 1 חבילה (600 גרם) בצק עלים חמאה "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
  • 300 גרם גבינת צ'דר "COLLECTION" מגוררת
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים דק מאוד
  • להברשה: חלמון ביצה טרוף עם כפית מים
לעיטור:
  • מלח גס
  • 50 גרם גבינת צ'דר "COLLECTION" מגוררת
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הבצק על משטח העבודה וחותכים אותו לרוחבו למלבנים ברוחב של 10 ס"מ

  • 02.

    מניחים לרוחבו של כל מלבן גבינת צ'דר ובצל ירוק ומגלגלים לרולדה מהודקת

  • 03.

    ממשיכים לגלגל עד ליצירת רצועה ארוכה ומקפלים לצורת פרעצל

  • 04.

    מניחים את הפרעצלים בתבנית מרופדת נייר אפייה, מברישים בחלמון ומפזרים מעל מעט מלח גס וגבינת צ'דר

  • 05.

    אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-25 דקות עד להזהבה

    טיימר מופעל

    00:25:00
  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.