פיצה כשרה לפסח - פיצה טעימה וקלה להכנה | השף הלבן

פיצה כשרה לפסח

פיצה טעימה וכשרה לפסח. הילדים יאהבו!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיצה כשרה לפסח

המרכיבים ל תבנית 30X28 ס"מ:

חומרים:
  • ¼ 1 כוסות קמח תפו"א
  • 1 כוס קמח מצה
  • כפית מלח
  • ½ כף פלפל שחור
  • 1/3 כף אבקת סודה לשתייה
  • ½ שקית אבקת אפייה
  • 1 ביצה
  • ½2 כוסות מים רותחים
  • 2 כפות שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערה את כל החומרים היבשים כולל התבלינים ומערבבים.

  • 02.

    מוסיפים את השמן ומערבבים שוב.

  • 03.

    מרתיחים את המים, מוסיפים לקערה ומערבבים היטב.

  • 04.

    מקציפים את הביצים (חלבון וחלמון ביחד) במשך מספר דקות. אחרי הקצפת הביצים מוסיפים לתערובת ומערבבים, עד שהכל הופך לעיסה.

  • 05.

    מקמחים משטח עבודה בקמח תפוחי אדמה.

  • 06.

    אוספים מהקערה את העיסה בידיים רטובות ומניחים על משטח העבודה המקומח.

  • 07.

    בעזרת הידיים משטחים את העיסה.

  • 08.

    מפזרים עוד קמח תפו"א מעל העיסה ועם מערוך מרדדים לעלה דק. חשוב מאוד שהעלה יהיה דק!

  • 09.

    משמנים תבנית אפייה באורך 26 ס"מ ומניחים בתוכה את עלה הבצק.

  • 10.

    מורחים מעל כמו בפיצה רגילה, קודם רוטב פיצה ואחר כך את כל התוספות שאוהבים.

  • 11.

    אופים בחום של 200 מעלות (אפשר בטורבו) בערך 30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(1039)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.