מאפינס פסטה וגבינות | השף הלבן

מאפינס פסטה וגבינות

פשטידות פסטה קלות להכנה המוגשות בתבניות מאפינס קטנות ואהובות על הילדים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות

המרכיבים ל 12 יחידות:

  • 250 גרם פסטה קצרה יבשה
  • 1 ביצה
  • 50 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 50 גרם פתיתי גבינת עמק
  • 50 גרם גבינה בולגרית 16% "פיראוס" מפוררת
  • מעט מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

        מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית מאפינס בעטרות נייר.

  • 02.

        מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

  • 03.

        מערבבים היטב את כל החומרים וממלאים את עטרות הנייר.

  • 04.

        אופים כ-20-25 דקות עד שהמאפים מתייצבים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 05.

        מקשטים בעירית קצוצה, מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.