מתכון מאפינס פיצה | השף הלבן

מאפינס פיצה

טעימים חמים או בטמפ’ החדר ומתאימים גם לפיקניקים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס פיצה

המרכיבים ל 24 מאפינס:

  • 350 גרם קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 2 כפיות עלי אורגנו טריים קצוצים דק
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 50 גרם חמאה “תנובה”, מומסת
  • 2 ביצים
  • 1/2 קופסה (125 גרם) פטה כבשים מסדרת "פיראוס", מפוררת
  • 1/2 שקית (100 גרם) פתיתי גבינת "עמק"
  • 2 שקיות (200 גרם) פתיתי פרמזן מסדרת קולקשן
  • 2 כוסות חלב "תנובה" (או רוויון)
  • 150 גרם עגבניות מיובשות קצוצות
  • 50 גרם זיתים ירוקים קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.

  • 02.

    מערבבים בקערה את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, אורגנו, סוכר ומלח.

  • 03.

    בקערה נפרדת מערבבים חמאה, ביצים, גבינות וחלב (או רוויון). מוסיפים תוך כדי ערבוב את תערובת החומרים היבשים, עגבניות מיובשות וזיתים ומערבבים.

  • 04.

    בעזרת כף ממלאים את השקעים עד כ-3/4 מגובהם.

  • 05.

    אופים כ-25 דקות עד שהמאפינס מוכנים וזהובים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(768)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.