מתכון מאפה תרד עם גבינה בולגרית וקשקבל | השף הלבן

מאפה תרד עם גבינה בולגרית וקשקבל

מאפה טעים ומושקע

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מאפה תרד עם גבינה בולגרית וקשקבל

המרכיבים ל תבנית בקוטר 24 ס"מ 12 מנות:

  • 1 שקית (800 גרם) עלי תרד מוקפאים "סנפרוסט"
  • 30 גרם חמאת "תנובה"
  • 1 כוס חלב "תנובה"
  • 1 כפית מלח
  • 3 כפות קמח
  • 200 גרם גבינה בולגרית "פיראוס" מפוררת
לציפוי:
  • 150 גרם גבינת קשקבל "תנובה" מגוררת (או כל גבינה קשה אחרת)
  • 1 מיכל שמנת חמוצה "תנובה"
  • 3 ביצים
  • קורט מלח
לזרייה:
  • 1/4 כוס צנוברים
  • חופן קצח

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה

  • 02.

    ממיסים מרגרינה בסיר, ומאדים את התרד המוקפא עם החלב ועם המלח עד שהנוזלים מתאדים (כ-10 דקות). מוסיפים את הקמח, בוחשים 3 דקות ומסירים מהלהבה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    מערבבים את התרד עם הגבינה הבולגרית ומשטחים בתבנית משומנת.

  • 04.

    מערבבים את גבינת הקשקבל המגוררת, השמנת, הביצים והמלח ויוצקים לתבנית.

  • 05.

    אופים בתנור שחומם ל- 180 צ. כ-20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 06.

    בוזקים על המאפה את הקצח ואת הצנוברים ואופים 20 דקות נוספות. לגיוון: אפשר לאפות ולהגיש בתבניות אישיות מחרס או מקרמיקה. הנה גם מתכון למרק קשקבל מחלב כבשים ותרד

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(385)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.