מתכון מאפה תפוחי אדמה פטריות בשמנת ופרמזן | השף הלבן

מאפה תפוחי אדמה פטריות בשמנת ופרמזן

מאפה תפוחי אדמה מושלם ומשביע

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה תפוחי אדמה פטריות בשמנת ופרמזן

המרכיבים ל6 מנות:

  • 6 תפוחי אדמה קלופים פרוסים.
  • 500 גרם פטריות שמפיניון פרוסות ומטוגנות.
  • מלח
  • פלפל לבן
  • ½ 1 מכלים שמנת מתוקה
  • 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).

  • 02.

    מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה בצורת מניפה ומעליהם את הפטריות המטוגנות, מתבלים במלח ופלפל.

  • 03.

    מוסיפים את השמנת ואופים שעה. זורים מעל את פתיתי הפרמזן ואופים 20 דקות נוספות. מגישים חם

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(663)