מאפה תפוחי אדמה פטריות בשמנת ופרמזן
מאפה תפוחי אדמה מושלם ומשביע
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- 6 תפוחי אדמה קלופים פרוסים.
- 500 גרם פטריות שמפיניון פרוסות ומטוגנות.
- מלח
- פלפל לבן
- ½ 1 מכלים שמנת מתוקה
- 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
-
02.
מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה בצורת מניפה ומעליהם את הפטריות המטוגנות, מתבלים במלח ופלפל.
-
03.
מוסיפים את השמנת ואופים שעה. זורים מעל את פתיתי הפרמזן ואופים 20 דקות נוספות. מגישים חם
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים