בורקס חנדרג'ו
בורקס לא שגרתי במילוי חצילים ועגבניות
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12:
- 1 חבילה (800 גרם) ריבועי בצק עלים "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על גבי האריזה
- שמן לטיגון
- 2 חצילים חתוכים לקוביות
- 1 בצל קצוץ
- 3 עגבניות חתוכות לקוביות
- מלח
- פלפל
- חוואייג' (תבלין תימני)
- חלמון ביצה
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים קוביות חצילים עם מעט שמן למשך כמה דקות, מוסיפים בצל קצוץ אחד. לבסוף מוסיפים קוביות עגבניות (אחרי שהוצאנו מהן את המיץ) ומטגנים עוד שתי דקות.
-
02.
מתבלים עם מלח, פלפל ומעט חוואייג'.
-
03.
מחכים עד שהמלית מתקררת, ומניחים כף מילוי בתוך כל קוביית בצק עלים.
-
04.
סוגרים קיפולים מימין ומשמאל, מלמעלה ומטה, מורחים חלמון ביצה.
-
05.
מחממים מראש תנור ל-200 מעלות ואופים עד השחמה.
הכנת? כאן מדרגים