מתכון בורקס חנדרג'ו | השף הלבן

בורקס חנדרג'ו

בורקס לא שגרתי במילוי חצילים ועגבניות

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בורקס חנדרג'ו

המרכיבים ל12:

  • 1 חבילה (800 גרם) ריבועי בצק עלים "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על גבי האריזה
  • שמן לטיגון
  • 2 חצילים חתוכים לקוביות
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 עגבניות חתוכות לקוביות
  • מלח
  • פלפל
  • חוואייג' (תבלין תימני)
  • חלמון ביצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים קוביות חצילים עם מעט שמן למשך כמה דקות, מוסיפים בצל קצוץ אחד. לבסוף מוסיפים קוביות עגבניות (אחרי שהוצאנו מהן את המיץ) ומטגנים עוד שתי דקות.

  • 02.

    מתבלים עם מלח, פלפל ומעט חוואייג'.

  • 03.

    מחכים עד שהמלית מתקררת, ומניחים כף מילוי בתוך כל קוביית בצק עלים.

  • 04.

    סוגרים קיפולים מימין ומשמאל, מלמעלה ומטה, מורחים חלמון ביצה.

  • 05.

    מחממים מראש תנור ל-200 מעלות ואופים עד השחמה. 

הכנת? כאן מדרגים
(86)